Ευρυδίκη Δημητρακοπούλου

Ευρυδίκη Δημητρακοπούλου

Φυσικοθεραπεύτρια OMT, Pilates instructor, Fascial Therapist

Η Ευρυδίκη είναι φυσικοθεραπεύτρια απόφοιτη του Α.ΤΕΙ Αιγίου, πιστοποιημένη Pilates Instructor από τον διευθνή οργανισμό PMA (Pilates Method Alliance) και ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Κατέχει τον τίτλο ΟΜΤ (Orthopaedic Manipulative Therapist), του εκπαιδευτικού φορέα H-OMT-D, και παράλληλα είναι πιστοποιημένη Fascial Therapist (Θεραπεία Μυοπεριτονιακής Κινητοποίησης) με την μέθοδο Stecco και την τεχνική ERGON.

Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και της συνεχόμενης εκπαίδευσης παρακολουθεί και συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων Clinical Pilates, Pilates για εγκύους, αθλητικής αποκατάστασης, φυσικοθεραπευτικά συνέδρια κ.α.

Έχει διατελέσει συνεργάτης του εκπαιδευτικού φορέα Hellenic OMT Diploma, όντας εισηγήτρια σε σεμινάρια Clinical Pilates.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εξειδικευμένα φυσικοθεραπευτήρια, με το κλινικό της ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και την θεραπευτική άσκηση.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και είναι συνιδρύτρια του φυσικοθεραπευτικού κέντρου “Reform”, το οποίο εξειδικεύεται στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην θεραπευτική άσκηση.